Začetni tečaj radiestezije s priznanim strokovnjakom
G. Jožetom Munihom - Koper

Termin: 24.2.2024 – 25.2.2024
Sobota: od 16h-19h
Nedelja: od 9h do 12h & od 13h do 16h
Lokacija: FORTISTIC, Alternativne oblike zdravljenja

Župančičeva ulica 27,

Koper

 

 

 

Energija je pomemben vidik življenja, zato je dobro da jo znamo uravnovesiti in izmeriti energetsko stanje naših čaker in avre.

Na tečaju boste pridobili veliko znanja, podkrepljenega s praktičnimi primeri. Z nihalom boste samostojno merili energetska polja prostorov in ljudi.

Kaj je radiestezija?

Beseda radiestezija je sestavljena iz latinske besede radius, ( žarek ) ter grške besede aisthesis,  (občutenje, zaznavanje). Radiestezija dobesedno pomeni čutiti žarek. Radiestezija je metoda, kjer s pomočjo posebnih inštrumentov dobimo informacijo ali odgovor iz tako imenovanega univerzalnega energetskega polja (akaša).

S to metodo iščemo škodljiva zemeljska in tehnična sevanja, podzemeljske vodne tokove ter blagodejna sevanja v bivalnem prostoru ali na delovnem mestu. Z radiestezijo lahko tudi diagnosticiramo, lahko iščemo izgubljene predmete ali osebe, preverjamo primernost določenega živila ali pijače, iščemo podzemne rudnine ali vodo.

Sobota -24.2.2024

V prvem delu se boste učili osnove, značilnosti radiestezijskih instrumentov, praktično preizkusili nihalo in delali z njim. Naučili se boste, kaj lahko z nihalom izmerite, katere vrste sevanj in mrež obstajajo in kako se ustrezno zavarovati pred škodljivimi.

Nedelja – 25.2.2024

V drugem delu boste pod strokovnim vodstvom izmerili energijsko sliko prostora.

Tretji sklop tečaja bo potekal v naravi. Poiskali boste močne geomantične točke in izmerili energijsko stanje avre in čaker posameznika.

V tretjem sklopu se bomo odpravili do več različnih izvirov vode. Kemijske raziskave so pokazale, da je voda bogata z minerali magnezija, kalcija in drugih spojin primernih za pitje. Pitje termalne vode blagodejno vpliva na dobro počutje, blaži nevrološke težave, vpliva na mladost kože ter zmanjšuje probavne težave.

 

Po tečaju boste prejeli potrdilo Radiestezijskega inštituta Tolmin o uspešno opravljenem dvodnevnem osnovnem tečaju radiestezije in radiestezijske podloge.

Cena tečaja: 180,00€

Nihalo karnak: 30,00€

Knjiga: Korak v radiestezijo: 15,00€

Rohini kartice za nihalo : 35,00€

Plačilo je potrebno poravnati do 5 dni pred samim začetkom tečaja.